Total de visualitzacions de pàgina:

El Còmic ben a prop

EL CÒMIC BEN A PROP



El còmic és un art? El còmic és literatura? El còmic és creativitat i lectura en el seu estat més pur? En cas afirmatiu, és el còmic un gènere literari? En primer lloc, cal dir que es diu historieta o còmic a una sèrie de dibuixos que constitueix un relat, amb text o sense. Ja ho dieu que una imatge de vegades val més que mil paraules, i podem "llegir entre ratlles" molts dels missatges que els autors i els dibuixants ens volen transmetre.

En aquest sentit, arriba la Setmana del Còmic a Tarragona, que ja celebra la desena edició. Tindrà lloc del 19 al 26 de novembre a l'Antiga Audiència amb conferències, exposicions i projeccions sobre aquest art.

Si t'agrada la lectura i l'art no et pots perdre aquest activitat

Et deixem un enllaç amb la programació i els artistes convidats. Intentarem que el còmic i les històries curtes formin part també del catàleg de la nostra biblioteca.


PROGRAMACIÓ



Posa'l a la teva agenda 



#llegirdecomte #lecturaderius #institutcomtederius #elcomte #bibliodelcomte #labibiodelinsti #bibliotecaescolar #puntedu #AGENDAbibliocomtederius
Llegir de comte; Lectura de Rius; Institut Comte de Rius;  El comte; Biblio del Comte; La bibio de l'insti; Biblioteca escolar; puntEdu; L'agenda de la Biblio Comte de Rius

Comentaris

Calendari d'Activitats

Entrades populars