Total de visualitzacions de pàgina:

Qui són els booktubers?


QUI SÓN ELS BOOKTUBERS?


El fenomen dels Youtubers és molt conegut avui en dia. Aquests nous mitjans de comunicació atreuen als més a joves que es subscriuen als canals, i veuen els vídeos penjats pel Youtuber. Són doncs consumidors dels nous mitjans de comunicació.Els influencers a Youtube de Llibres són els Booktubers que mouen masses, i són canals d'internet àmpliament seguits per joves.

De vegades són nois i noies que s'exposen al món Youtube, ofereixen a través dels seus canals opinions sobre llibres, revistes o còmics. Degut a que tenen  molts seguidors, poden agradar a seguidors, editorials, autors dels llibres, o tot al contrari, crear polèmiques per a que el llançament d'un títol vagui millor.

Sense cap dubte, i tal i com està passant amb altres gèneres d'aquesta xarxa social, els booktubers han fet i estan fent una gran tasca de promoció de la lectura. Entre el seu públic els més joves (i no tan joves) ... encara que no sigui aquest el seu objectiu principal, i fins i tot que no estigui entre els seus objectius.

 Promocionen llibres, la lectura, recomanen, prescriuen, o enfonsen. Però el que més els agraden, tot i ser apasionats de la lectura, realment és compartir aquelles vivències pròpies i personals amb els llibres, les seves col·leccions ... en definitiva, compartir la seva vida com a lectors amb els seus subscriptors i seguidors.

Aquest és l’ecosistema dels Booktubers: lectors i crítics que han trobat amb YouTube una plataforma on poder compartir la seva afició amb veu pròpia, subscriptors i canal personalitzat. T'en presentem alguns a través d'un programa de BETEVE.



Si en vols veure alguns, te'n presentem alguns entre els que són més "influencers" actualment, a part dels que t'han presentat al vídeo anterior.

EL COLECCIONISTA DE MUNDOS




Esmeralda: Fly fly Butterfly 


Andreo Rowling




Ens en comparteixes algun? quins canals ens recomanes? 


#llegirdecomte #lecturaderius #institutcomtederius #elcomte #bibliodelcomte #labibiodelinsti #bibliotecaescolar #puntedu #booktubersbibliocomtederius, #booktubers
Llegir de comte; Lectura de Rius; Institut Comte de Rius;  El comte; Biblio del Comte; La bibio de l'insti; Biblioteca escolar; puntEdu; Booktubres de la Biblio Comte de Rius

Comentaris

Calendari d'Activitats

Entrades populars